Paradox Alarmi

Alarmni sistemi


Ukoliko Vam je potrebna profesionalna ugradnja Paradox alarmnih sistema za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor u Srbiji ili okolini, slobodno nas kontaktirajte.

AVT montira isključivo Paradox-ove alarmne sisteme. Kanadska firma Paradox je svetski lider među protivprovalnim sistemima kao i sistemima za pametne kuće.  Postoje žični i bežični alarmni sistemi kao i digitalni i polu digitalni sistemi. Bežični sistemi su zgodni na mestima gde je objekat već završen ili korisnik želi jednostavno rukovanje sistema pomoću daljinkih upravljača. Isti ti daljinski upravljači se mogu prikačiti i na ostale sisteme u kući kao npr. pokretna kapija, garažna vrata, itd. Baterije u detekrotima pokreta traju minimum 2 godine.

Digitalni alarmni sistemi se koriste gde je potreban veliki broj senzora ili kad korisnik želi da ima jedan sistem, na koji uvek može da dograđuje. Šifratori i detektori pokreta su lepog dizajna i uklapaju se u prostorije.

Polu digitalni alarmni sistemi su ograničeni na nekoliko senzora ali daju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Svaki alarmni sistem ima telefonsku dojavu sa ili bez govorno-komunikacionog modula. Preko tog modula Vam alarm javlja da je došlo do alarma i koja je zona narušena. Takođe može da javi i nestanak struje. Preko istog modula možete i upravljati sistemom: uključiti, isključiti ili upravljati nekim od uređaja u Vašem domaćinstvu. Npr. bojler, pegla, grejanje, kapija itd. Svaki sistem ima u sebi i akumulator koji u zavisnosti od veličine sistema i starosti akumulatora obezbeđuje autonoman rad sistema od jednog pa do sedam dana. Akumulatori u alarmima se menjaju otprilike svake 2 godine. Ukoliko nemate telefonsku liniju ili želite da Vaš alarmni sistem bude još sigurniji, odabraćete i gsm modul, koji Vam šalje poruke sms-om i zove Vas na telefon i obaveštava Vas o stanju.

Naravno tu su i sirene. Spoljne i unutrašnje sa lampom ili bez. Spoljne sirene imaju u sebi dodatni akumulator. Moguće su svakakve kombinacije sa modulima tako da je skoro nemoguće sve napisati o alarmima, ali nas nazovite sa konkretnom željom i sastavićemo alarmni sistem koji odgovara Vašim zahtevima.  

Paradox alarm Paradox alarm Paradox alarm Paradox alarm Paradox alarm Paradox alarm Paradox alarm Alarmni sistemi Paradox alarm Alarmni sistem Paradox Alarmni sistem Paradox Alarmni sistem Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarm Paradox Alarmi Paradox Alarmi Paradox Paradox Alarmni sistemi Alarm Paradox Alarm Paradox Paradox Alarmni sistemi Paradox alarm Paradox alarm Paradox Alarmni sistemi Paradox Alarmni sistemi Paradox alarm Paradox Alarmni sistemi lightbox gallery scrollby VisualLightBox.com v6.1
Sledeća stranica: Crkveni satovi