Kamera

Video nadzor


SZR AVT vrši ugradnju sistema za video nadzor za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor u Srbiji ili okolini. Montiramo kamere visoke rezolucije, uključujući IP kamere i bežične kamere.

CCTV ili video nadzor je odvojen sistem i ne zavisi od alarmnog sistema, ali je najbolje kad su u simbiozi. Video nadzor čine kamere, uređaj za snimanje i monitor ili tv.

Sigurnosne kamere se biraju tako da odgovaraju zahtevima korisnika i uslovima rada. Npr. korisnik želi kameru koja vidi i noću a mora se postaviti na mesto koje je izložena ponekad i kiši a pritom da ima i visoku rezoluciju. Odabira se kamera koja zadovoljava sve te uslove.

Izbor kamera za video nadzor je praktično neograničen ali zbog jednostavnosti odabira, izabrali smo nekoliko tipova, koji se najčešće koriste. Te kamere možete pogledati ispod u galeriji.

Kamere se priključuju na uređaj za snimanje, ili kada se to ne koristi, onda Vam kamera služi da pogledate trenutnu situaciju u prostoriji, gde je postavljen (npr. ko zvoni ili šta se dešava pozadi u dvorišu ili sl.).

Snimanje se vrši pomoću DVR-a (digital video recorder) ili NVR-a (network video recorder) ili sa aktuelnim kombinovanim snimačima za video nadzor koji podržavaju do čak pet standarda video signala. Snimači se priključuju na internet ili lokalnu mrežu, pa se slike ili snimci sa video nadzora mogu gledati sa udaljenog mesta pomoću računara, lap topa, tableta ili pametnog telefona. Sve se snima u visokoj rezoluciji (ta rezolucija zavisi i od kamere) i nema gubitka na kvalitetu između snimka i slike uživo jer je sistem digitalan. Baš iz tog razloga snimanje se vrši na HDD (hard disk) koji u zavisnosti kapaciteta u prosečnim sistemima čuva snimljeni material oko mesec dana. Predlažemo da se koristi hard disk koji je namenjen za video nadzor, šta znači da može da radi 24 sata, 7 dana u nedelji. Kombinacije za sistem video nadzora su neograničene, pa je najbolje da nas kontaktirate i da Vam damo konkretan predlog.

Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Dahua kamera za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor samsung_dvr_cctv - Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamere za video nadzor Kamera za video nadzor Monitoring Video nadzor lightbox gallery cssby VisualLightBox.com v6.1
Sledeća stranica: Alarmni sistemi